Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

munkás mindennapok

Proletarhero, rémálommá vált álmaiból felébredve, ott hagyja az általa képviselt kompromisszumot nem ismerő, radikális vendéglátást, és egy jobb élet reményében, beáll dolgozni -három műszakban- egy gyárba.

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

mások mondják:

  • Csaba Élő: hááát! PZ ugy látom , zajlik az élet kőrülőtted! (2013.08.20. 21:18) THE END!
  • Csak egy senki: @tulipánosfanfan: Előre is hálásan köszönöm. A gondot nálam egy fura jelenség és annak továbbgond... (2013.03.13. 00:59) 2013 március 9 szombat
  • guy fawkes: @Csak egy senki: Kedves, mindez idáig kitartó olvasóm! mivel amúgy is kicsi tábor olvas (moi), ezé... (2013.03.12. 08:46) 2013 március 9 szombat
  • Utolsó 20

útjelzők

amnesia (7) de (36) dongó (13) égbolt (7) fészek (5) hétköznap (35) kood (36) korai öröm (6) meló (5) munka (59) születésnap (5) the (8) Címkefelhő

2012. március 9. péntek százharminckilencedik napom a gyárban,

guy fawkes 2012.03.10. 12:04

és megint eltelt egy hét, hogy egy sort sem írtam, pedig (,vagy éppen ezért) rengeteg minden történt. Még összegezni is nehéz, de azért  ... próbálkozom.
Szombat és vasárnap éjjel túlóra. Hétfőn hajnalban haza, gyors alvás, egyre vissza a gyárba este tízig. Kedden délelőtt bementem Szerelmemhez az átalakítás alatt álló üzletbe. Jó lesz! Drukkolok (középső ujj a mutatóujjon), hogy a másnapi megnyitóra kész legyen. Teker(g)és egyre a gyárba, kiküldőnek. Úgy érzem, hogy egész jól megy. Már egy csomó arcot tudok névhez kapcsolni. Azt még nem nagyon vágom, hogy melyik sori munkák a jók, melyikek unalmasak, hol nincsen váltás, hol "egy köcsög a cirkáló" szóval: "melyik meló szopó". Két szempontom van. Vagy egy tapasztalt, rutinos embert küldök egy új sori munkára, akiről tudom, hogy nem szívatásnak veszi és frankón meg is csinálja, vagy akit ki akarok b*szni a sátorból, mert kib*szottul linkkel és egy f*szfej, vagy éppen a lustaság két lábon járó mementója, de az a nagy feneség van, hogy vannak "védettek, érinthetetlenek", akik valakinél jól fekszenek és ezért nem lehet őket sorra küldeni, pedig de kiküldeném! -Geci vagyok?! Az! De bevállalom.
Uuuh basszus! Ez az indentitászavaros zsidónácizsidó ketrecharcos -,akit a háta mögött csak Projektornak hívunk- nagyon fura figura. Nagyon figyel. Figyeli ki, hogy mozog, kivel. Ki a bennfentes, ki van közel a tűzhöz, kit kell megkörnyékezni, kivel jó jóban lenni. A sztorijaihoz meg, hallgatóságot keres. Engem is kiszemelt. Vágja, hogy nálam ezek az erősztorik nem jönnek be. Sebaj! Ő egy felkészült stratéga, akit semmi nem érhet váratlanul. Stílust vált.
Helyszín: sorkiküldő point
Szereplők: Projektor - félig isten, félig ember
               én - sorkiküldő

Projektor jön.
-Zoli! Szeretnélek megkérni, hogy, ha jön ikszipszilon akkor ezt a cédét legyél szíves add oda neki. Ezen vannak az ...könyvtárban a dokumentumokban a verseim és a novelláim. Nagyon fontos! Jó? ... mappában a dokumentekben.
(talán remélte, hogy visszakérdezek, hogy: "Igen?! Írsz verseket?", de nem tettem.)
-Oké! -válaszoltam és már a következő emberrel foglalkoztam. Hárítva. :)
(mennyire látom Kedves (,de tényleg) Kollégák ahogy ezt olvasva vigyorog a fejetek. Hehehe :)

                                             VÉGE

Műszakváltáskor mindennaposak a konfrontációk a Séró báróval. Egyáltalán írtam már róla? Ő vált engem a hűtővízcsöves munkán. Képzeljétek el! Nyugdíjas, amivel nincs semmi baj, de ő, a rosszabbik fajta, aki úgy néz a nálánál fiatalabbakra, mint akik mind az ő vérét akarják, akik mind linkelnek, meg csak kerülik  a munkát. Akinek az öltözőszekrény ajtajának a belső oldalára ki van ragasztva a cég filozófiájának öt pontja. Aki mindig élrevasaltan, frissen borotválkozva (,de olyan pirosra), belőtt hajjal (tuti, hogy a felesége hajlakkját használja) jelenik meg. Azt mondják katonatiszt volt, de szerintem munkásőr vagy műhelyfőnök és szakszervezeti bizalmi.
Szerdán délelőtt bevittük Szerelmemmel az üzletbe a Fészkünkben lévő ruhákat (a nyitó árukészletet). Szép lesz! A megnyitón lesznek tűzzsonglőrök és Szabi haverom pakolja a zenét. Szerelmem anyukája sütött pogácsát. Én meg nem leszek ott, mert dolgozom. Este tízkor sprint, átöltözés, irány az Égbolt. Ott van Szerelmem. Hullafáradt és éppen valami törött üveget söpör össze a bolt előtt. Még hatan vannak. Szabi zenél valakik perkáznak, én iszom egy pálinkát (törköly). Szép lett! Az egyik kiscsaj (hülyepicsa) berosszult, ami haza is vágta a bulit (legalábbis Szerelmemnél). És megvették az egyik legszebb kabátot az új kollekcióból. A másik a Szerelmemé!
Csütörtökön kirúgták a Csabikát. Hibázott, kiderült és így döntöttek.

Szerelmemmel megnéztük a Leleményes Hugo-t. Scorsese új filmjét. Qrvajó!    

Elkészültem az erőmmel. ennyit bírtam, de holnap és vasárnap pihenő nap!!!!!!!!!! A sarokról felnézek ablakunkra. Sötét. Még nem jött meg Szerelmem. Már itthon van és mélyen alszik. Vacsora: rakott káposzta, egy mandarin. Egy szamba csoki, egy szelet csokis kalács házi baracklekvárral, majd még egy. Most lefekszem.

 

Címkék: báró égbolt séró

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gavroche.blog.hu/api/trackback/id/tr1004301675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása