Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

munkás mindennapok

Proletarhero, rémálommá vált álmaiból felébredve, ott hagyja az általa képviselt kompromisszumot nem ismerő, radikális vendéglátást, és egy jobb élet reményében, beáll dolgozni -három műszakban- egy gyárba.

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

mások mondják:

  • Csaba Élő: hááát! PZ ugy látom , zajlik az élet kőrülőtted! (2013.08.20. 21:18) THE END!
  • Csak egy senki: @tulipánosfanfan: Előre is hálásan köszönöm. A gondot nálam egy fura jelenség és annak továbbgond... (2013.03.13. 00:59) 2013 március 9 szombat
  • guy fawkes: @Csak egy senki: Kedves, mindez idáig kitartó olvasóm! mivel amúgy is kicsi tábor olvas (moi), ezé... (2013.03.12. 08:46) 2013 március 9 szombat
  • Utolsó 20

útjelzők

amnesia (7) de (36) dongó (13) égbolt (7) fészek (5) hétköznap (35) kood (36) korai öröm (6) meló (5) munka (59) születésnap (5) the (8) Címkefelhő

2012. március 2. péntek. Százharminckettedik napom a gyárban.

guy fawkes 2012.03.06. 01:05

Fél háromig aludtam. Szerelmem elhozta a cuccait a Déjából. Éppen az Égbolt blogját csinálja. Felöltözöm. Megyünk vásárolni, némi kaját, kávét, dohányt, aztán Szerelmem a Bahiába, én meg Fészkünkbe, de előtte még beugrottam a Déjába a képekért.

"ifjúkorom -ez de súlyos- örökérvényü zenéi lou reed nick cave david bowie hozzá péter a várkonyi régen látott kedves ismerős csobbanás a blogjában merülés majd később alkonyatkor csendes homályban fotóktól zakatoló szív reménytelenül de inspirálva éjszakára felemás kesztyűben térdnadrágban mint tom sawyer maszkban napszemüvegben csúszás a jégen bringával érkezés lágyan
mellesleg hátra vadászat kesztyűre melegre kristófnak koffeinmentesre mindegyiket meglőttem Josie meg megigézett eszméletlen este a factory girl-t nézem tükrében a chelsea girls-t meg megszerzem remélem kimostam a holnapi ingem rebellis pap eufemizált képe kreálva az emlékhely zabhegyező-jének megkérdőjelezett szimbolikája mint a hajó vitorlája verten megtépázva análiának david bowie iggy pop miért miért ó spárta és ... na miről ... az ostobaságról dumálnak" - ez egy déjás hangulatfestés :)

... és már ... mi is van? ... ja! hétfő éjjel és le tudva a ... százharmincötödik napom (is) a gyárban. Szombaton és vasárnap csak passzióból dolgoztam, mert raktáros voltam és arra annyi órát írhatok, amennyit akarok. A műszakvezető mondta.

Ja! Megint eltelt egy pár nap. Nem lustultam be , csak nemhogy írni, a Szerelmemnek segíteni nem tudtam, pedig nagyon szüksége lenne rám, de ő is tudja, hogy csinálnom kell. Nagyon fáradt a Drága. Rászakadt egy vállalkozás indítás nyűge-baja, a bolt be- és átrendezése, árubeszerzés, megnyitó szervezés (és arra is, majd meló után esek be), és mind e mellett, még az egyetemre is jár. De tudom, hogy minden fáradtságot megér neki, mert egy álma válik valóra az Égbolttal, és ismerve, csodálva, szeretve tudom, hogy jól fog ez működni és élvezni is tudjuk.
(amiről viszont fogalmam sincs, az a hostel.)

 

Címkék: égbolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gavroche.blog.hu/api/trackback/id/tr54291840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása