Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

munkás mindennapok

Proletarhero, rémálommá vált álmaiból felébredve, ott hagyja az általa képviselt kompromisszumot nem ismerő, radikális vendéglátást, és egy jobb élet reményében, beáll dolgozni -három műszakban- egy gyárba.

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

mások mondják:

  • Csaba Élő: hááát! PZ ugy látom , zajlik az élet kőrülőtted! (2013.08.20. 21:18) THE END!
  • Csak egy senki: @tulipánosfanfan: Előre is hálásan köszönöm. A gondot nálam egy fura jelenség és annak továbbgond... (2013.03.13. 00:59) 2013 március 9 szombat
  • guy fawkes: @Csak egy senki: Kedves, mindez idáig kitartó olvasóm! mivel amúgy is kicsi tábor olvas (moi), ezé... (2013.03.12. 08:46) 2013 március 9 szombat
  • Utolsó 20

útjelzők

amnesia (7) de (36) dongó (13) égbolt (7) fészek (5) hétköznap (35) kood (36) korai öröm (6) meló (5) munka (59) születésnap (5) the (8) Címkefelhő

2011. november 30. szerda. Ötvenkilencedik napom a gyárban.

guy fawkes 2011.11.30. 18:08

Korábban eljöttem a De KooDból, mint Szerelmem, mert neki még volt egy kis dolga a "Varázsbusz"-projekttel. Fel sem ébredtem mikor megjött. Viszont négy tizenkilenckor igen. Tíz perccel a vekker előtt, de már nem aludtam vissza, csak még egy kicsit odabújtam ölelkezni Szerelmemhez. Négy negyvenhétkor el tudtam indulni. A kantinban vettem sajtos csodát a Szerelmemnek, meg magamnak. Irány a sátor. Már egész jól tájékozódom a csarnokban. A műszakvezető igét hirdet. A héten csak ma lesz audit, úgyhogy megkér mindenkit, csináljuk rendesen a munkánkat, mert nem szeretne senkit haza küldeni.
-És még annyi, hogy az állandó délelőttösök és a másodállásosak nem jöhetnek délelőttre, a mi műszakunkba. Aki délelőtt akar nálunk lenni, az három műszakozzon. Ennyit szerettem volna mondani.
Csináljuk a munkánkat rendesen. A tegnapi négyes. Jó hangulatban és jól haladunk még úgy is, hogy közben dumálunk, átsétálunk a Mike-ékhoz, ott is dumálunk, közben tekerek magamnak egy cigit. Jön a csopvezünk, hogy odament hozzá a belső auditor, hogy "Ennyire jó a normája a szíjtárcsának, hogy az, (rám mutat) fél órája sodorja a cigit magának, a másik (Guba) zenét hallgat, Sanyi bá és a Tomi meg folyton elmászkál?
-Érdekes, mert amikor épp látom őket mindig dolgoznak és minden rendben van. -mondja a csopvezünk.
Hát ez egy kis f*sz. A qrvaanyját! Egyáltalán ki a f*sz ez? És nem azzal kéne foglalkoznia, hogy a segédanyagok, meg a határminták rendben és meg legyenek? Nem pedig azzal, hogy: -Mi ez? (kávéspohár). Meg, hogy félórás(!) cigisodrás, mászkálás.
Azt hiszem ránk szállt a faszi, de főleg rám. Hát legyen! A leiskolázásban mester vagyok.
Na de, jött az audit. De nem is audit volt igazából, hanem inkább ipari-túristalátogatás (két külföldi, az egyik orosz, a másikat nem tudom, tolmácsok, mérnökök kíséretében).  A műszakvezetőnk vezette őket. Megmutatta, elmagyarázta a Mike-ék munkáját, közben odaszólt nekem:
-Mindjárt megyünk hozzátok is!
Jöttek. Embergyűrűben csavaroztam, nyomatékoltam, mértem, miközben a tolmács a hátam mögött oroszul nyomta, hogy mit csinálunk. Szürreális volt. Mintha, egy hetvenhármas (1973, csak nem szeretem leírni a számokat . Numerofóbiám van)  "Merre menjek?" című pályaválasztási tanácsadó tévéműsor, foglalkozásokat bemutató kisfilmjében szerepelnék. Vicces. Nekem legalább is.
Minden rendben volt. És mást már nem is néztek meg, elmentek. Höhö! A főnök úgy látszik tutira ment, és azt a két brigádot választotta ki, amelyikekről tudta, hogy nem lehet gond, tudják a dolgukat. Ez hízelgő. Na de, két óra. Megyek Szerelmemhez, meg a De KooDba.  

Ez a zene meg, egy kicsit hajaz a már említett pályaválasztási műsor főcím zenéjére. 

  
 
 

Címkék: munka tom fire

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gavroche.blog.hu/api/trackback/id/tr923426572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guy fawkes 2011.11.30. 19:40:21

csak annyiban pontosítanék, hogy 1985-ben indult a műsor, és "Mi legyek?" volt a címe.
süti beállítások módosítása