Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

munkás mindennapok

Proletarhero, rémálommá vált álmaiból felébredve, ott hagyja az általa képviselt kompromisszumot nem ismerő, radikális vendéglátást, és egy jobb élet reményében, beáll dolgozni -három műszakban- egy gyárba.

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

mások mondják:

  • Csaba Élő: hááát! PZ ugy látom , zajlik az élet kőrülőtted! (2013.08.20. 21:18) THE END!
  • Csak egy senki: @tulipánosfanfan: Előre is hálásan köszönöm. A gondot nálam egy fura jelenség és annak továbbgond... (2013.03.13. 00:59) 2013 március 9 szombat
  • guy fawkes: @Csak egy senki: Kedves, mindez idáig kitartó olvasóm! mivel amúgy is kicsi tábor olvas (moi), ezé... (2013.03.12. 08:46) 2013 március 9 szombat
  • Utolsó 20

útjelzők

amnesia (7) de (36) dongó (13) égbolt (7) fészek (5) hétköznap (35) kood (36) korai öröm (6) meló (5) munka (59) születésnap (5) the (8) Címkefelhő

2013 június 15 szombat

guy fawkes 2013.06.15. 18:25

árvízveszély elmúlt, a kormány veregeti önnön vállát, ahelyett, hogy végre elhúzna a p*csába.
a Dongó napokból egyedül a szombat volt sikeres, úgyhogy a vasárnapi nyitva tartást csak éjfélig terveztük.

2013 június 9 vasárnap
                                                          egy csapos feljegyzései

helyszín: egy kocsma

időpont: zárás után egy órával (az amerikai filmekben ilyenkor a bárszékek már a pulton, a csapos a hátsó traktusból jön, ahol lekapcsolta a zenegépet, a hendli a vállára dobva, számolja a bevételt)

szereplők: 9 fős y generációs öntelt lánycsapat ittasan
                a főnök
                a pultos

                az udvaron dj és még 3-4 vendég


nyitókép:

a főnök és a pultos a nap zárása képpen a pultban beszélget. megjelenik a társaság. a főnök és a pultos üdvözli őket.
-sziasztok!sziasztok!

a lányok körbenézve -lámpák lekapcsolva, nincs senki, nincs zene-. mint akik nem akarnak hinni a szemüknek

-már zárva vagytok?

a pultos, tisztában lévén a munkahelyi hierarchiában elfoglalt helyével, hallgat.

-igen, már bezártunk és elnézést kérünk. -válaszolja a főnök.
-de csak egy italt iszunk és megyünk is. mondjuk pálinkát. -próbálkoznak a lányok.
-rendben. akkor, milyen pálinkát szeretnétek?
-irsait. és akkor mindjárt két kört és majd lenn megisszuk.
-rendben, akkor 18 irsai.
-nem! én nem szeretem a pálinkát. én jagert kérek.
-16 pálinka és 2 jager.
-mennyi a pálinka? micsoda? és mennyi kedvezményt kapunk?

a pultos itt leteszi a hendlit és a főnök fülébe súgja:
én most hátramegyek kifújni magam, mert mindjárt eldurran az agyam, és ha ebbe én most beszállok az nem tenne jót a helynek. így is tett és a távoli sötét sarokból figyelte az eseményeket, és örömmel tapasztalta, hogy a főnök ugyanazokkal a roppant életszerű érvekkel próbálta meg leszerelni a lányokat, amikkel ő is élt volna csak nemkicsit vulgárisabban.

-miért is kellene kedvezményt adni?
-mert, már úgyis bezártatok és már nem adtatok volna el semmit, így meg eladtok egy csomó rövidet. az nektek is jó vagy nem?
-és én hol kapok kedvezményt?
-ugyan már! milyen vállalkozói szemlélet ez?

(ez milyen érvelés? mi az, hogy milyen vállalkozói szemlélet ez? amiről biztosan sok fogalma lehet huszonévesen élettapasztalattal vastagon felvértezve.honnan veszi a bátorságot, hogy turkáljon mások zsebében? mit képzelnek ezek? mit képzelnek magukról? itt nem a vendéglátók, hanem ők, mint vendégek élnek vissza az iratlan vendégjoggal, amit qrvára nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni. jó példa erre, a trójai háború. nem akarom elhinni, hogy bennem van a hiba, hogy a mikor éjjel a kulcsom beletört a zárba és kihívtam a zárszerelőt, qrvára nem háborogtam, hogy éjszakai tarifával számolt, hanem kicsengettem az összeget és boldog voltam, hogy nem kellett a lépcsőházban éjszakáznom. szóval. általában egy csapost a záróráig fizetnek, és nem addig amíg ott van. ez (és ez privát vélemény) úgy lenne korrekt, hogy ha valaki még zárás után is akar maradni, az áldozzon arra is, hogy kompenzálja a ráfordított, elvesztegetett pihenő- vagy szabadidőt. csakhogy ez a generáció megvan róla győződve, hogy mindenki értük és az ő szolgálatukra van. hát itt és most mondom, hogy NEM!)

-jó, akkor az a kedvezmény, hogy így másfél órával a zárás után is kiszolgáltunk benneteket, megkaptátok a kért italotokat, az udvaron el tudjátok fogyasztani, és lent még működik a sörcsap, ha sört is szeretnétek inni és köszönjük szépen.
a csapat ha nem is megjegyzések nélkül, de végre levonult.

zárókép:
a főnök még maradt, a pultos bringára pattant és elhúzott haza.
a lányok? nos, mint kiderült medikák voltak (,innen is üdv az orvosi karnak). azzal nincs semmi gond, hogy amatőr chippendale showt rögtönöztettek két lelkes önkéntessel, azzal sem, hogy a félmeztelen srácokkal visító részegen fényképezkedtek. de az, hogy nem voltak képesek a wc-ig támolyogni, és a ház falánál hullatták az aranyesőt, az gáz.

függöny.
taps, az elmarad. helyette tegnap június 14-én pénteken debütált a Dongó-ban a Franal Bada Bing nevű szlovák banda. ügyesen tolták a srácok a rage againts the machine-es nu- vagy rapmetalt, de tényleg, és qrvajó hangulatot csináltak, ott szökdelt vagy húsz tini. a rendőrség is kiszállt, hogy valaki felnyomta a helyet csendháborításért, de tök normálisak voltak. én már csak hátulról láttam őket, nem voltak ott két percet. ez -,mármint a koncert- és ezek

a viasz a szárnyaimhoz.

Címkék: daft punk vendéglátás contact dongó zenzile franal bada bing medikák simple lesson

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gavroche.blog.hu/api/trackback/id/tr965362834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása