Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

munkás mindennapok

Proletarhero, rémálommá vált álmaiból felébredve, ott hagyja az általa képviselt kompromisszumot nem ismerő, radikális vendéglátást, és egy jobb élet reményében, beáll dolgozni -három műszakban- egy gyárba.

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

mások mondják:

  • Csaba Élő: hááát! PZ ugy látom , zajlik az élet kőrülőtted! (2013.08.20. 21:18) THE END!
  • Csak egy senki: @tulipánosfanfan: Előre is hálásan köszönöm. A gondot nálam egy fura jelenség és annak továbbgond... (2013.03.13. 00:59) 2013 március 9 szombat
  • guy fawkes: @Csak egy senki: Kedves, mindez idáig kitartó olvasóm! mivel amúgy is kicsi tábor olvas (moi), ezé... (2013.03.12. 08:46) 2013 március 9 szombat
  • Utolsó 20

útjelzők

amnesia (7) de (36) dongó (13) égbolt (7) fészek (5) hétköznap (35) kood (36) korai öröm (6) meló (5) munka (59) születésnap (5) the (8) Címkefelhő

2011. október 19. szerda. Huszonharmadik napom a gyárban.

guy fawkes 2011.10.19. 16:21

Isteni volt a tegnap esti tojásos nokedli! És nem ám holmi, félkész, gyorsfagyasztott nokedliből, nem. A Szerelmem szaggatta drága kezeivel. Aztán jött a reggel. Kelés négy harmincegykor -igen, két perccel később ébredtem. Indulás ötvenkettőkor. A sorkiküldőnél vagyok öt húszkor. Sátor. Bár most már csukhatók a kapuk, azért még mindig hideg van, csak nem látszik a leheletünk. Én mindenesetre hoztam be egy tollal bélelt mellényt. Ez tényleg melegen tart. Hiába ... azért a ludak tudják, hogy mi a jó :) .

A kávéautomatából kifogyott a pohár. Még szerencse, hogy nekem volt egy elfekvőben a szekrényemben. Megkapom a munkám: olajpumpa. Ez se rossz meló, csináltam már, de ma is lesz audit tízkor, így tárolók halmazával bástyázzuk körbe magunkat, hogy hibát, még csak véletlenül se találjanak. Kilenckor jön az előaudit azért, hogy az auditon minden rendben legyen. Mivel nem teljesen szabályos, ahogy ellenőrzünk, és nem is annyira fontos, ... jön az ukáz, hogy pakoljunk és pucoljunk a büfébe, vagy bárhova, de innen el. Elindulok, két rutinos sétálóval bejárni a gyárat. Csak ámulok és bámulok. Ez tényleg egy város. Saját péksége van, meg halas tava óriás pontyokkal. Úgyhogy tíztől -azt is mondhatnám, hogy- haletetés. A büfében vettem magamnak egy helyi sütésű lekváros táskát. Finom. A dohányzóban ejtőzöm, hallgatom a munkahelyi sztorikat. Így tudom meg, hogy az egyik csarnokban van egy új targoncás, aki a délutános műszakban, kajaszünetben nekiállt jógázni. A hosszúvilláson vegetál, és ott küzdött vele, hogy ezt most, hogy kéne elvinni. A dohányzóban egyre több a kékruhás. Már gyanúsan sok. Hogy kerüljük a feltűnést, hármas csapatokra oszlunk., és így triókban bolyongunk.Fél egykor visszalopakodunk a sátorhoz, és mint a rosszcsont kölykök belesünk a sátorba, hogy a "csősz" még ott van-e. Ott van. Teszünk még egy kört, cigizünk még kettőt. Egy negyvenöt, visszamegyünk, most már nem gáz, majd azt mondjuk, hogy délutánra köttünk. Megszünt a veszély. Viszont nem tudjuk, hogy holnap melyik nyolc ember dolgozhat. Ez majd reggel kiderül, miután négy harmincegykor felkelek és öt húszkor a sorkiküldőnél jelentkezem. Ezzel nem az a gáz, hogy lehet, hogy feleslegesen kelek olyan korán, hanem az, hogy, ha nem kell mennem, akkor azt a napomat nem fizetik ki, úgyhogy egy kicsit megpróbálok taktikázni. Korábban megyek be, hátha akad valami sori meló.
Kettőkor iszkiri a gyárból. Mártírok útja. A suliból özönlenek a diákok. The Verve-től a Bitter sweet simphony megvan?
  
Na ugyanezt művelem, csak bringával. Könyék terpeszt, befeszít és pördülnek le rólam a qrva kölykök, mert naná, hogy a bicikliúton szambáznak.

Címkék: munka sweet verve hétköznap bitter symphony

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gavroche.blog.hu/api/trackback/id/tr43315130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dimbula Terézia 2011.10.19. 22:20:55

Ez mekkora! :D

"...az egyik csarnokban van egy új targoncás, aki a délutános műszakban, kajaszünetben nekiállt jógázni. A hosszúvilláson vegetál..."

guy fawkes 2011.10.21. 17:05:08

@Dimbula Terézia: egy (másik) ufo a droidok között :)
süti beállítások módosítása